Bootfitting Poiana Brasov Romania

Branturi si sosete personalizate pentru orice sport – Termoformare clapari ski

Logo

Bootfitting Romania Branturi Personalizate Bootdoc prin centrul international de Bootfitting R&J Poiana Brasov.

BootDoc este un brand renumit, oferă branțuri și șosete de cea mai bună calitate, concepute pentru a spori performanța și confortul în diverse sporturi. in special in sporturile de iarnă. Există mai multe motive pentru care produsele BootDoc sunt foarte apreciate și benefice pentru sportivi:

1. Potrivire personalizabilă:

Branțurile BootDoc sunt adesea personalizabile pentru a se potrivi cu contururile unice ale picioarelor unei persoane.

Folosesc materiale și tehnologie avansată, care permit modelarea branțurilor în funcție de forma piciorului utilizatorului, oferind suport personalizat și reducând punctele de presiune. Acest lucru asigură o potrivire perfectă pentru fiecare sportiv, promovând o mai bună aliniere și stabilitate în timpul activităților sporturilor de iarnă.

2. Suport superior și absorbție a șocurilor:

Branturile și șosetele de la BootDoc sunt proiectate cu accent pe suport și absorbția șocurilor. În timpul sporturilor de iarnă, sportivii pun un stres semnificativ asupra picioarelor și membrelor inferioare din cauza terenului solicitant și a condițiilor meteorologice. Produsele BootDoc sunt concepute pentru a reduce impactul și vibrațiile, ceea ce ajută la atenuarea oboselii și a potențialelor răni.

3. Termoreglare:

Sporturile de iarnă implică adesea expunerea la medii reci și umede, ceea ce poate fi o provocare pentru confortul și sănătatea picioarelor. Șosetele BootDoc sunt fabricate din materiale specializate care oferă o izolare excelentă, proprietăți de absorbție a umezelii și respirabilitate. Aceste caracteristici ajută la menținerea picioarelor uscate, calde și lipsite de disconfort, permițând sportivilor să rămână concentrați asupra performanței lor.

4. Distribuția presiunii:

Distribuția corectă a presiunii este crucială pentru sportivii de iarnă, deoarece afectează funcția și performanța generală a piciorului. Branțurile BootDoc sunt proiectate pentru a distribui uniform presiunea pe picior, prevenind punctele fierbinți și reducând riscul de vezicule și probleme legate de picior.

5. Prevenirea rănilor:

Designul și tehnologia utilizate în produsele BootDoc urmăresc să reducă riscul leziunilor obișnuite ale sporturilor de iarnă, cum ar fi entorsele gleznei, atelele tibiei și fasciita plantară. Oferind susținere și aliniere optime, branțurile și șosetele pot ajuta la prevenirea rănilor de suprasolicitare și a tensiunii în timpul activităților intense de sporturi de iarnă.

6. Durabilitate:

BootDoc folosește materiale și procese de fabricație de înaltă calitate pentru a asigura longevitatea produselor lor. Acest lucru este deosebit de important pentru sporturile de iarnă, unde condițiile extreme pot afecta echipamentul. Sportivii se pot baza pe branțurile și șosetele BootDoc pentru a rezista rigorilor sportului ales pe tot parcursul sezonului.

7. Versatilitate:

În timp ce produsele BootDoc sunt deosebit de benefice pentru sporturile de iarnă, ele pot fi folosite și în diverse alte activități. Fie că este vorba de schi, snowboarding, patinaj pe gheață sau chiar drumeții, branțurile și șosetele oferă suport și confort versatil.

În concluzie, branțurile și șosetele BootDoc sunt foarte apreciate pentru sporturile de iarnă datorită potrivirii personalizabile, suportului superior, absorbției șocurilor, termoreglarii, distribuției presiunii, prevenirii rănilor, durabilității și versatilității. Alegând BootDoc, sportivii își pot crește performanța, pot reduce riscul de accidentare și se pot bucura de o experiență mai confortabilă și mai plină de satisfacții în sporturile de iarnă.

Branturi si sosete, personalizate pentru orice sport folosite si de campionii din ski, atletism, ciclism, Calarie, etc.

Ski Austria

Furnizor oficial de branțuri al echipei de schi austriece.

Branturi personalizate pentru ski si alte sporturi
US Ski Team

Furnizor oficial al echipei de schi din SUA cu inserții BOOTDOC.

Branturi si Sosete personalizate, termoformare clapari ski
In Topul PerformantelorANNA VEITH ȘI BOOTDOC / WINTERSTEIGER

Anna lucrează cu produsele noastre zi de zi și știe despre ce vorbește.

Ea recunoaște perfecțiunea – fie că este vorba de soluții de service pentru schi sau cu branturi pentru talpile picioarelor BOOTDOC, care sunt adaptate termic piciorului. Sau când folosește șosetele HOTRONIC Heat Socks în zilele lungi și reci de antrenament.

Suntem încântați că această colaborare a apărut și dorim să transmitem tuturor schiorilor această confirmare a calității noastre din sportul de elită.

Branturi si Sosete personalizate, termoformare clapari ski
MARC ANGELILLO

Cu peste patru decenii de experiență atât în industria de schi și surf. Marc este un reprezentant de vânzări independent experimentat. În prezent, își petrece iernile ca profesionist de schi cu normă întreagă și coordonator de evenimente de iarnă la Sugarbush Resort din Vermont și 7 luni pe an ca reprezentant de vânzări în industria surfului în nord-est.

Marc este un atlet pe deplin sponsorizat, cu peste 125 de zile pe zăpadă în acest sezon și încă merge puternic. El este sponsorizat din cap până în picioare de unele dintre cele mai bune mărci din industrie, inclusiv șosetele de căldură Hotronic și BOOTDOC Powerfit Socks.

Bootfitting Romania Branturi Personalizate Bootdoc
SAMUEL DUPRATT

Samuel DuPratt face parte din echipa de schi din SUA și concurează la disciplinele Super-G și Downhill. A fost membru al USST timp de patru ani, înainte de a lua parte la curse de schi pentru Universitatea din Utah. După cariera sa universitară, s-a întors la USST și la echipa de viteză a Cupei Mondiale. El a marcat primele puncte la Cupa Mondială pe 27 ianuarie 2019, cu locul 29 în Super-G de la Kitzbühel.

Pe 20 decembrie 2019 a obținut cel mai bun loc de până acum la Cupa Mondială.

Branturi si Sosete personalizate, termoformare clapari ski
HANNAH GÖSCHL

Folosesc produse BOOTDOC deoarece calitatea acestor produse este excelentă pentru toate activitățile sportive. Fie vara la alergare, fie iarna în timpul diverselor activități sportive de iarnă, cum ar fi schiul pentru mine, folosesc șosetele de căldură confort surround XLP 1P BT / XLP ONE. Acum, degetele reci în timpul antrenamentului și în competiții sunt de domeniul trecutului. Datorită procesului de performanță, mă pot concentra mult mai mult în timpul antrenamentului.”

Bootfitting Romania Branturi Personalizate Bootdoc
ROSALINDE & GERHARD

Aparțin generației peste 50 de ani și exercițiile zilnice fac parte din viață pentru această pereche activă. Branțurile BOOTDOC le oferă suportul perfect. De când am început să folosim branțurile, nu mai avem plângeri precum dureri de spate și arsură la picioare. Este o senzație grozavă când te simți în stare bună după o activitate fizică”, spune Rosalinde.

branturi personalizate bootdoc hotronic
Branturi personalizate Bootdoc Hotronic
branturi personalizate bootdoc hotronic
Bootfitting Romania Branturi Personalizate Bootdoc
DSV ECHIPE NAȚIONALE DE SCHI GERMANE

Furnizor oficial al ECHIPELOR NAȚIONALE de SCHI ale GERMANIEI.

Branturi si Sosete personalizate, termoformare clapari ski
EDUARD FUCHS

Eduard Fuchs este un ciclist extrem. El participă la cele mai lungi curse de ciclism din lume, inclusiv la Red Bull Trans-Siberian Extreme. Folosește branțuri BOOTDOC și șosete de compresie pentru a-și atinge obiectivele.

Branturi si Sosete personalizate, termoformare clapari ski
ECHIPA FELBERMAYR SIMPLON WELS

BOOTDOC îi ajută pe sportivii echipei să-și sporească performanța furnizându-le branțuri și șosete de compresie care sunt concepute pentru competiție. Dar ajută și la accelerarea recuperării.

branturi si sosete personalizate
Branturi si Sosete personalizate

Ski Service Poiana Brasov Romania
Ski Service Poiana Brasov Romania
Bootfitting Poiana Brasov - Romania
Bootfitting Poiana Brasov – Romania
R&J Ski School Poiana Brasov
R&J Ski School Poiana Brasov
R&J Scoala Ski - Poiana Brasov - Ski School.
R&J Ski rental Poiana Brasov
Scroll to Top Call Now Button