CONTACT - SCOALA SKI - BOOTFITTING POIANA BRASOV

AI O INTREBARE ?  Echipa R&J  a centrului de Ski Poiana Brasov va sta la dispozitie !

Primim  solicitări prin apeluri, e-mail și rețele sociale. Vă mulțumim mult pentru răbdarea dvs. în timp ce lucrăm pentru a răspunde tuturor oaspeților noștri în cel mai scurt timp.

La R&J Centrul de Ski Poiana Brașov ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile pentru oaspeți. Avem răspunsurile pe care le căutați, trebuie doar să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail.

 

Așteptăm cu nerăbdare să va transformam  vacanta la care visati intr-una reala.

Contact scoala ski snowboard Poiana Brasov

 - Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2024 – 2025. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor desfasura pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

 

 - Pentru scoala de ski preturile sunt valabile doar cu rezervare platita anticipat !!! Tarife deja reduse cu 15- 20 %.

 

 - La R&J Ski Poiana Brașov, ne asigurăm că echipamentul tău de ski și snowboard se potrivește perfect pentru o performanță optimă și confort. Oferim servicii profesionale de bootfitting și personalizare clăpari ski, adaptate nevoilor tale individuale. Fiecare sesiune de bootfitting include ajustări detaliate și utilizarea tehnologiei 3D pentru măsurarea piciorului.

 

 - Indiferent de sportul pe care îl practici, personalizarea branțurilor este esențială pentru confortul și susținerea piciorului. La R&J Ski, oferim branțuri personalizate pentru ski, snowboard și alte sporturi, utilizând cele mai avansate tehnici și echipamente.

 

CONTACT SCOALA SKI SI SNOWBOARD POIANA BRASOV

Voi faceti rezervarea

Iar noi ne ocupam de restul !

Google Maps by Embedgooglemap.net
Scroll to Top
Call Now Button